Avis legal

 

Condicions d’ús d’aquesta web

El connectar-se a aquesta pàgina web (www.lacamperola.org) implica l’acceptació del present Avís Legal. La *Camperola es reserva el dret de modificar en qualsevol moment el present Avís Legal.

  • Política de privadesa

De conformitat amb el que es disposa en la Llei 15/99 li informem que les dades personals que facilite voluntàriament passaran a formar part del fitxer de LA CAMPEROLA de la nostra responsabilitat i del com som destinataris i que té per finalitat gestionar les relacions amb els visitants d’aquesta web i l’enviament d’informació publicitària i comercial del lloc web que puguem considerar del seu interès per qualsevol mitjà de comunicació. Si no les facilita, no podrem solucionar els seus dubtes i/o prestar-li el servei. Té la possibilitat d’oposar-se a l’enviament d’informació i/o exercitar respecte a les seues dades personals el dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-se per e-mail a info@lacamperola.org.

  • Propietat Intel·lectual

Tots els continguts d’aquesta web, entenent com a tals a títol merament enunciatiu els textos, fotografies, gràfics, imatges, icones, enllaços i altres continguts, són propietat intel·lectual de la nostra entitat, sense que puguen entendre’s cedits a l’usuari responsable dels drets d’explotació sobre els mateixos més enllà de l’estrictament necessari per al correcte ús d’aquest web.

  • Propietat Industrial

LA CAMPEROLA és el nom de la nostra cooperativa registrada com a Societat Cooperativa Agroecològica del Camp d’Elx i el CIF de la qual és F54852702.

  • Compliment de *LSSI

En compliment d’allò disposat en l’article 10 de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (Llei 34/2002) li informem que l’email de contacte és info@lacamperola.org.