Com ens organitzem?

 

Amb la finalitat d’aconseguir els nostres propòsits com a empresa social, la cooperativa presa les seues decisions de forma assembleària, on es debat, es proposa, i es decideixen les línies principals de treball i l’organització de les activitats i tasques.

El consell rector és l’òrgan executor de totes les decisions que marca l’assemblea de sòcies de La Camperola. D’ací es coordinen les diferents àrees de treball cooperatiu i s’impulsen totes les necessitats de l’empresa.

coordinacion@lacamperola.org

info@lacamperola.org

 

Organigrama cooperativa WEB Organigrama-cooperativa WEB

 

ÀREES DE TREBALL COOPERATIU

  • ÀREA PRODUCTIVA-TRANSFORMACIÓ

És un grup de treball dinamitzat per agricultors i agricultores sòcies de la cooperativa, dedicades a la terra i a la producció de fruites i hortalisses. Es duen a terme també tasques de transformació i elaboració artesana.

produccion@lacamperola.org

  • ÀREA DE COMERCIALITZACIÓ-DISTRIBUCIÓ

Es tracta de les persones responsables de les tasques de comercialització i distribució dels productes de la cooperativa. Encarregades del proveïment dels punts de venda i del repartiment. Igualment, és el grup encarregat d’atendre la demanda de la nostra producció i de promoure un consum responsable de productes locals, sans i de qualitat (criteris d’agroecologia i sobirania alimentària).

ventas@lacamperola.org

  • ÀREA ADMINISTRATIVA-FINANCERA

En aquest grup s’integren les persones que coordinen els treballs de la cooperativa: quefers de comptabilitat, administració, gestió i finançament de la mateixa. Dedicada al servei i benefici de les sòcies de la cooperativa i a assegurar la continuïtat de l’empresa.

administracion@lacamperola.org

  • ÀREA DE FORMACIÓ-COOPERACIÓ

Entre els objectius de la cooperativa es troba l’organització d’activitats de formació d’una nova cultura del treball, de les bondats d’una alimentació sana, sobre la base de la producció agroecològica, en harmonia amb la naturalesa. Per a açò, és necessari celebrar jornades d’estudi, aprenentatge col·lectiu i conscienciació de la societat a través de projectes de formació i de intercooperació, entre la terra, escoles, cooperatives i la societat.

formacoop@lacamperola.org